Winterschilder Korting.

Een winterschilder werkt vaak op basis van een standaard korting op het gebruikelijke uurtarief. Deze korting verschilt per jaar en project. Vraag ons naar de voorwaarden.

De Winterschilder Korting word gegeven in de Periode van 1 November t/m 31 Maart

Burenkorting op schilderwerk.

Korting, daar houden we allemaal van in Nederland! Ook als het om schilderwerk gaat.

Daarom hanteert Opmeer Schilder- & Afbouwbedrijf zeer interessante burenkortingen. Zijn er in de straat waar u woont meerdere huizen die aan een schilderbeurt toe zijn? Dan komen u en uw buren in aanmerking voor de aantrekkelijke burenkorting. De korting wordt berekend aan de hand van het aantal huizen die geschilderd moeten worden. Hoe meer huizen, hoe hoger de korting (zie hieronder de korting percentages tot maximaal 15%).

Kosten besparing zorgt voor burenkorting

Opmeer Schilder- & Afbouwbedrijf kan korting geven als er voor een langere periode meerdere huizen op dezelfde locatie geschilderd moeten worden. Zo wordt er bespaart op de inkoop van de schilder materialen, reiskosten en zijn we gegarandeerd van een aantal weken werk op dezelfde locatie, wat een besparing oplevert voor het opzetten en afbreken van steigers en het verhuizen van overig schildersmateriaal.

Check en profiteer van burenkortingen

Laat u uw huis schilderen door Opmeer Schilder- & Afbouwbedrijf? Check dan ook altijd even bij de buren of zij ook van plan zijn om hun huis te laten schilderen. Zo kunt u samen veel geld besparen op de kosten van het schilderwerk. Hieronder kunt u zien hoe hoog de kortingen op het schilderwerk kunnen oplopen bij de burenkortingen.

2 huizen schilderen 5% korting*
3 huizen schilderen 10% korting*
4 huizen schilderen 15% korting*

*Genoemde percentages zijn de kortingen op de prijs exclusief BTW. De maximale burenkorting bedraagt 15%, ook bij het schilderen van meer dan 4 huizen.

Bent u ook benieuwd wat de prijs voor uw schilderwerk is na aftrek van de burenkorting? Vraag dan nu geheel kosteloos en vrijblijvend Offerte aan bij Opmeer schilder- & Afbouwbedrijf .

Wij zien uw offerte aanvraag graag tegemoet.

Vraag direct een offerte aan!

  De heer of mevrouw:

  Uw naam:

  Straat en huisnummer:

  Postcode en Woonplaats:

  Telefoonnummer:

  E-mailadres:

  Offerte type:
  Verbouwing / Renovatie/ AfbouwSchilderwerk Binnen / BuitenVerzekering SchadeGlasOverige

  Eventuele op of aanmerkingen: